Март 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Сейчас на сайте

Сейчас 13 гостей онлайн

Козаков поднимает цены на воду

Экономика

КП «Производственное управление водопроводно-канализационного хозяйства Херсона» счетает возможным поднять тарифы для населения: на водоснабжение на 27% — до 3,62 грн/кубометр; и на водоотведение на 20% — до 3,81 грн/кубометр.

Об этом, выступая сегодня на заседании Экономического совета при мэрии Херсона, заявил директор Горводоканала Игорь Козаков.

 

І знову підвищення…

Экономика

Херсонський міськвиконком на своєму засіданні 15 листопада планує затвердити нові тарифи на утримання і обслуговування багатоквартирних будинків та прибудинкової території.
Про це сказано в проекті рішення виконкому міськради, текст якого розміщений на офіційному сайті мерії Херсона.
Зокрема, в доповнення до проекту рішення вказані тарифи для 1344 будинків, які знаходяться у комунальній власності.
Тарифи встановлені для кожного будинку окремо.
У середньому, квартплата зросте у порівнянні зі старою в 2–2,5 рази.
Також окремим рішенням міськвиконком планує затвердити перелік обов'язкових послуг експлуатуючих організацій, що входять в квартплату.
Крім того, виконком міськради має намір відхилити протест прокурора від 15 вересня на своє рішення № 548 від 21 жовтня 2008 року, яким затверджено діючі тарифи на утримання будинків і прибудинкових територій.

 

Нарешті зайнялись твариництвом

Экономика

Сьогодня, на черговій селекторній нараді з керівництвом райдержадміністрацій, годова Херсонської ОДА, М. Костяк, доручив, продовжити роботу щодо подальшого розвитку великотоварних підприємств з упровадженням новітніх технологій та залученням інвестицій в галузь тваринництва, враховуючи, що на сьогодні в області 211 вільних тваринницьких приміщень, у тому числі 78 свинарників, 90 – для утримання великої рогатої худоби, які можливо використовувати.

 

«Алло» подоражает…

Экономика

По сообщению пресс-службы НКРС, абонплата за пользование телефоном повысится в два этапа — с мая она увеличится на 25% для пакетов с поминутной тарификацией и на 10% — без нее, затем (ориентировочно с сентября еще на 8% для горожан и на 25% для селян — сейчас они платят почти вдвое меньше, чем в городе).

 

Жильё не заберут

Экономика

Закон Украины «Об исполнительном производстве» не рарешает государственным исполнителям выселять людей на улицу просто по факту задолженности. Для таких действий необходимо мотивированное решение суда.

 

Вартість проїзду, поки, залишається не зміною

Экономика

Таке рішення прийнято за результатами спільної наради, проведеної міським головою Володимиром Сальдо з керівниками підприємств-перевізників. Участь у нараді також взяли: начальник Херсонського міського управління УМВС України в області, представники відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території Херсона, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації, начальник управління транспорту і зв’язку міської ради. Підставою для наради стала вимога про підвищення тарифів на проїзд та перевезення багажу, з якою звернулись до міського голови керівники підприємств-перевізників.

 

В Херсоні знову буде торго-розважальний комплекс

Экономика

Сьогодні було презентовано новий торговий комплекс мережі «Еко-маркет».  Губернатор області М. Костяк, разом  із генеральним директором мережі «Еко-маркет» В. Повницею підписав угоду про співробітництво в галузі розвитку індустрії торгівлі в Херсонській області. Відповідно до угоди представники торгівельної мережі зобов’язалися створити додаткові робочі місця для мешканців міста, забезпечити своєчасну виплату заробітної плати та інших соціальних виплат працівникам, що підвищить їх рівень доходів і соціальну захищеність,

 

Зарплата растёт, правда немножко…

Экономика

С 1 апреля минимальная заработная плата повышается до 960 грн1 января — 941 грн), а прожиточный минимум — до 911 грн1 января — 894 грн).

 

Ожидаемое повышение

Экономика

 

По информации «Херсонских мотивов», сегодня в здании горсовета прошло совещание с участием мера города В. Сальдо и пассажироперевозчиками, на котором последнии предложили поднять цену проезда с 2 до 3 гривен.Мерия Херсона пока отправила пассажироперевозчиков для более детального рассчета требуемого повышения.

От редакции: учитывая стоимость топлива, данное повышении возможно в скором времени.

 
Еще статьи...

Поиск по сайту

Прогноз погоды