Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 10 гостей онлайн

До суду передані кримінальні справи порушенні проти посадових осіб районих хлібозаводів

Экономика

Прокуратура Херсонської області передано до суду кримінальні справи, порушені проти посадових осіб ВАТ «Бериславський хлібозавод» і ТОВ «Новокаховський хлібозавод».Як зазначено в повідомленні у повідомленні прокуратури області, з вересня 2008 р по квітень 2010 р, посадові особи Новокаховського і Бериславського хлібозаводів вчинили ряд дій для ухилення від сплати податків.

 

Куда уходят губернаторы…

Экономика

Волей случая, представитель «Херсонских мотивов» попал на собрание связанное с обсуждением пенсионной реформы…

И все было чинно, благородно… и экс-губернатор на трибуне, и актив одной из политических сил.

 

«Херсонобленерго» оштрафовано на 15 тис. грн за зловживання монопольним становищем

Экономика

За повідомленням Херсонського обласного відділення Антимонопольного комітету України, відділення ВАТ «Херсонобленерго» в особі Херсонських міських електричних мереж припинило постачання електроенергії до житлових будинків Об’єднань співвласників багатоквартирних житлових будинків – ОСББ «49 Гвардійської Херсонської дивізії, 35», ОСББ «49 Гвардійської Херсонської дивізії, 45» та ОСББ «Покришева, 14А». Електроенергія зазначеними об’єднаннями використовується, відповідно до укладених з Херсонобленерго договорів про постачання електричної енергії для забезпечення роботи ліфтів та на комунальне освітлення, зокрема, під’їздів, горищ, підвалів тощо.

 

„Оскар” – це добре, але ж…

Экономика

 

 Останнім часом доволі часто чутно різні думки мешканців міста з приводу роботи мережі супермаркетів „Оскар”. Серед плюсів чутно, і про широкий асортимент товарів, і про комплексність надання послуг, і про вдале територіальне розташування магазинів. Але як завжди цікаво почути мінуси, їх в основному називають два: цінники товарів та рівень обслуговування.

 

«Україна» з молотка?

Экономика

Сьогодні на пленарному засіданні сесії обласної ради депутати прийняли рішення про відчуження к/т «Україна» з комунальної власності.

У рішенні зазначено, що цілісний майновий комплекс кінотеатр «Україна»  повинні продати на аукціоні за ціну не менше 10 мільйонів гривень. Крім цього новий власник зобов'язаний зберегти профільність установи і зберегти кількість місць не менше 70%.

 

Представників бізнесу найбільше цікавлять політичні та економічні гарантії з боку місцевої влади

Экономика

Минулого тижня відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка з засновником ТОВ «ЗАК Інвест» Відасом Крукаускасом та головою правління ТОВ «Домус Рапіде» Раймондасом Габулавічюсом (Литовська республіка).

 

ОДА визначило ціну «хлібу»…

Экономика

 

 

Обласною державною адміністрацією визначено регіональними операторами ТОВ «Нафтотранссервіс» та ТОВ «Трек», які будуть відвантажувати дизельне пальне по ціні:

 

ВАТ „Херсонгаз” повідомляє:

Экономика

 

За минулий тиждень службою Внутрішньобудинкового газового обладнання (ВБГО) головного підприємства ВАТ «Херсонгаз»,  було опломбовано (відключено від газопостачання) 118 газових приборів за порушення абонентами правил використання газу в побуті.

 

Налоговые хроники 2

Экономика

Согласно информации сайта Банковские новости Украины: комитет Верховной Рады по вопросам финансовой, банковской деятельности, налоговой и таможенной политики предлагает Государственной налоговой службе Украины (ГНСУ) приостановить подачу ежемесячной налоговой декларации по налогу на доходы физических лиц до приведения ее в соответствие с нормами Налогового кодекса Украины. Об этом сообщает BankNews со ссылкой пресс-службу Виталия Хомутынника, главы комитета Верховной Рады Украины по вопросам финансовой, банковской деятельности, налоговой и таможенной политики. По данным пресс-службы такая инициатива содержится в соответствующем письме комитета, направленном в ГНСУ в пятницу.

 
Еще статьи...

Поиск по сайту

Прогноз погоды