Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 12 гостей онлайн

Вартість проїзду, поки, залишається не зміною

Экономика

Таке рішення прийнято за результатами спільної наради, проведеної міським головою Володимиром Сальдо з керівниками підприємств-перевізників. Участь у нараді також взяли: начальник Херсонського міського управління УМВС України в області, представники відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території Херсона, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації, начальник управління транспорту і зв’язку міської ради. Підставою для наради стала вимога про підвищення тарифів на проїзд та перевезення багажу, з якою звернулись до міського голови керівники підприємств-перевізників.

Необхідність встановлення нових тарифів вони аргументували підвищенням вартості пально-мастильних матеріалів. Розрахунки тарифів, надані підприємствами-перевізниками, розглянуто управлінням транспорту і зв'язку міської ради та визначено заниження обсягів пасажиропотоку, завищення даних пробігу та витрат, що не відповідають фактичним показникам роботи, як цього потребує Методика розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затверджена наказом Міністерства транспорту та зв'язку України. «Приймаючи будь-яке рішення, ми враховуємо і інтереси городян, і економічні умови, в яких живуть люди, і можливості забезпечення їх якісними транспортними послугами,— зазначив міський голова Володимир Сальдо. – Наразі вартість проїзду в автомобільному транспорті загального призначення у містах України, подібних за чисельністю населення і територією до Херсона, складає 1,50–2,25 грн. Тому сьогодні зміна тарифів на проїзд у міському транспорті нашого міста не є доцільною».

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды