Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 9 гостей онлайн

Останій день березня-останій день опалювального періоду

Экономика
За повідомленням пресс-служби міськвиконкому, У зв’язку з установленням температури зовнішнього середовища протягом трьох діб +8 С, міським головою Володимиром Сальдо видано розпорядження про закінчення опалювального періоду 2010/11 рр. у м. Херсоні з 31 березня 2011 р.
 

Жители Херсонщины-пример!

Экономика
Согласно информации госкомстата, среди регионов наивысший уровень оплаты электроснабжения наблюдается в Закарпатской, Одесской и Херсонской областях и в Киеве (237,0–204,8% с учетом погашения долгов предыдущих периодов), самый низкий — в Черниговской области (95,2%). Задолженность населения по оплате электроэнергии на начало марта 2011 составляла 2923,9 млн.грн.
 

Рейтинг ТОП-10 регионов Украины по темпам «ненависти к ЖЕКам»

Экономика

Рейтинг регионов Украины по темпам создания ОСМД (данные Минрегионстроя и ЖКХ по состоянию на 1.03.2011):

 

На комисии облсовета расматривались вопросы аренды водных объектов

Экономика

Соглано информации сайт облсовета, на заседании постоянной комиссии областного совета по вопросам АПК, земельных отношений и экологии депутаты рассмотрели вопросы предоставления во временное пользование на условиях аренды водных объектов местного значения. Предварительно депутаты проверили на местах водные объекты, которые предлагается передать в аренду.

 

Загальні збо́ри акціонерів ВАТ „Херсонгаз”

Экономика

25 березня відбулися збори акціонерів ВАТ «Херсонгаз», на початку зборів, Голови правління Альберта Зангієва доповів про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2010 рік, та основні напрямки газового господарства у 2011 році. Так, голова правління звітував що загальні доходи за 2010 рік  складають 388,4 мільйона гривень без ПДВ, а отримані підприємством збитки в сумі 2,2 мільйони гривень.

 

На Херсонщині з початку року викрито факти незаконної діяльності у сфері грального бізнесу

Экономика

 

За інформацією Державної податкової адміністрації у Херсонській області у поточному році у ході проведення комплексних заходів, спрямованих на запобігання допущення порушень вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні»

 

Загибель рослин озимої пшениці не перевищує 4-5%.

Экономика

За даними голови Херсонської ОДА, озвученими на селекторній нараді, загибель рослин озимої пшениці навіть пізніх термінів посіву не перевищує 4-5%. У цілому стан посівів озимих зернових культур характеризується такими показниками: добрі та задовільні – 88%, слабкі та зріджені – 12%. Про це зазначив голова Херсонської ОДА на селекторній нараді.

 

Ціна на імпортні марки бензину А-95 перейде поріг 10 гривень за літр.

Экономика

Таку думку висловив експерт ринку нафтопродуктів Сергій Куюн.

«З урахуванням тих оптових цін, які складаються на українські нафтопродукти, а також на нафтопродукти по імпорту, я думаю, що вартість бензину А-95 перевищить 10 гривень за літр на імпортні марки і десь буде 9 гривень 80 копійок10 гривень на український бензин»,— сказав експерт.

 

Пустые декларации можно не сдавать… налоговые хроники 3

Экономика

Пережив в этом месяце период многотысячных очередей предпринимателей, налоговики пошли на компромисс. Отныне разрешено не подавать пустые ежемесячные декларации о налоге на доходы физических лиц

Председатель Государственной налоговой службы Виталий Захарченко сегодня разослал соответствующие письма региональным налоговым подразделениям. Если у предпринимателя нет наемных работников и он не проводит начисление доходов физическим лицам, то ежемесячную декларацию можно не подавать, говорится в письме.

 
Еще статьи...

Поиск по сайту

Прогноз погоды