Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 6 гостей онлайн

У приміщенні ОДА відбулося засідання робочої групи МНС за участью міністра В. Балоги

Политика

На засіданні піднімались питання нормалізації гідрологічної ситуації та утилізації пестецидів. Також піднімались питання готовності системи Цівільного захисту до дій в умовах надзвичайних ситуацій.

З метою для вирішення зазначених проблем губернатор області та міністр МНС поставили завдання органам управління МНС області та силам реагування цівільного захисту.

На засіданні, начальник управління МНС України в Херсонській області, В. Кропівницький, вніс пропозицію щодо юридичного врегульовання можливої передачі списаної техники органів МНС до селищних та сільських рад з метою посилення єфективності попередження та усунення наслідків надзвичайних ситуацій.

 

До нас їде МНС?

Политика
За інфомацією повідомленою ОДА, завтра Херсонщину відвідає міністр МНС В. Балога.
 

Прокуратура не згодна з рішенням суду щодо справи Шевчук-Білий

Политика

Прокурором Херсонської області внесено апеляцію про скасування постанови Суворовського суду, яким кримінальну справу стосовно депутата В. Шевчука. за ст. 125 ч.1 КК України та Д.Білого. за ст. 125 ч.2 КК України направлено на додаткове розслідування.

Як повідомляє прес-служачи Херсонської обласної прокуратури, апеляція про скасування постанови внесено «у зв'язку з істотним порушенням вимог кримінально-процесуального закону».

 

Шахматы… это серьёзно!

Политика

Владимир Сальдо, своим распоряжением от 12 марта уволил директора Шахматно-шашечного клуба Ж. Крыжановскую в связи с окончанием срока трудового договора.

 

Профком ХБК вимагає вибачень та спростувань!

Политика

До рук редакції потрапив лист профкому ВАТ «ХБК» до губернатора Херсонщини М. Костяка з вимогами публічно вибачитися та спростувати інформацію щодо причетності профкому до розграбування підприємства.

Теги:
 

Нет коррупции — нет политиков?

Политика

 

«Той політичний класс, який зараз існує, повинен бути винищен». Такое мнение озвучил лидер партии «Фронт Змін» Арсений Яценюк в эфире канала ICTV.

«Це дуже важливе питання, що залишеться від нашего політичного класу, у тому разі, якщо він повністью винище коррупцію. Я вам скажу, що той політичний класс, котрий сьогодні існує, повинен бути винещен»,— заявил А. Яценюк.

«Це — не політичний класс. Це – мафія. Це – хунта. Можете називати як завгодно, но це не політики. Це люди, які торгують своєю країною та які знущаються над своїм народом. Тому краще взагалі не мати ніякого політичного класу, ніж мати тій, которий є раз»,— пояснил он.

 

І знову ХБК або «коли буде правда…»

Политика

Як повідомили, редакції «… мотивів», представники профспілки ХБК, 14 березня, з 9 до 10 години ранку біля будівлі обласної державної адміністрації близько 300-х робітників ВАТ «ХБК» провели  мітинг з вимогою виплати заборгованості по зарплаті (нагадаємо, що це вже другий мітинг представників фабрики з ціми ж вимогами).

Теги:
 

Кадровая политика

Политика

По информации источника, пожелавшего остаться неизвестным, начальник главного управления экономики Херсонской областной госсударственной администрации Пристая А.Д., оставил занимаюмую должность из-за трений с первым заместителем председателя Херсонской ОДА- Белым В. С.

 

Суд відправив справу В. Шевчук проти Д.Білого на досудове слідство

Политика

Під час судового процесу Шевчук — Білий, суддя О. Кузьміна винесла постанову про відправлення справи на досудове розслідування до Суворовської прокуратури.

Мотивація такого рішення суду наступна: на підставі наявних у суді матеріалів і свідчень свідків суд не може прийти до об'єктивного думку, яке необхідне для законного рішення.

 
Еще статьи...

Поиск по сайту

Прогноз погоды