Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 8 гостей онлайн

Фронт Змін: «Рік перший…»

Политика

28 лютого в прес-центрі Херсонської обласної організації партії «Фронт Змін» відбулася прес-конференція на якій був представлений аналіз першого року роботи нової влади.

 За словами голови Херсонської обласної організації «Фронту Змін» Романа Романова, аналізуючи перший рік роботи влади «Фронт змін» отримавневтішні результати. Україна впала в усіх міжнародних рейтингах по показникам стандартів життя та рівнем свободи. Сьогодні зростають ціни, щириться корупція, закриваються лікарні та школи, збільшився податковий прес на підприємців. Влада веде боротьбу з власним народом та сприяє подальшому розколу країни.

Роман Романов відмітив, що за цей рік Україна виключили з категорії вільних країн у рейтингу «Freedom House». На всесвітньому економічному форумі з конкурентоспроможності України опустилася на 7 позицій. Ціни на продукти харчування в Україні зросли до рівня європейських.

Рівень же зарплат і пенсій залишається як і раніше низьким. Громадяни України – найбідніші в Європі, після молдован. На харчі й комунальні послуги витрачають понад 80% середньої заробітної платні (у країнах ЄС – 36%). Невизначена позиція з імпорту товарів (закупівля китайської гречки і єгипетського картоплі) поступово перетворює нашу країну з європейської житниці у імпортера закордонних продуктів харчування. Медицина, освіта, високий рівень безробіття, залишаються невирішеними сьогоднішніми проблемами. Високим залишається і рівень корупції.

Тому політичною партією „Фронт змін”, було прийнято рішення ініціювати проект постанови про висловлення недовіри Кабінету міністрів у парламенті.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды