Март 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Сейчас на сайте

Сейчас 17 гостей онлайн

Налоговая хроника… или выполненное обещание… (фото)

Экономика

Редакция, абсолютно случайно узнала о нововведении, до 20 числа, срочно (stat!!!), не обходимо сдать ежемесячную декларацию о подоходном налоге за два месяца (январь и февраль, январь выходит задним числом), иначе штраф 510 грн!

Так как в редакции-люди ответственные, бросились выполнять.

Далее повествование от  первого лица.

 

Хлібу та … бензину!

Экономика

Президент України Віктор Янукович у понеділок провів робочу зустріч з Першим віце-прем‘єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі України Андрієм Клюєвим.

 

На Херсонщині презентовано проект "Торговельно-культурний центр «Fabrіka»

Экономика

Сьогодні  у приміщенні  3-ої  фабрики   ХБК   презентовано    проект  ТКЦ  «Fabrіka», який представлено інвестиційною   компанією Bud House Group. Згідно наявної інформації власник контрольного пакету акцій ХБК, ВАТ"Волинський шовковий комбінат" продав ІІІ фабрику за 23 млн. грн.

Теги:
 

Обговорення податкового кодексу (продовження)

Экономика

 13

Як відзначали учасники круглого столу, даний податковий кодекс був прийнятий поспішно на догоду МВФ, і він не врахував пропозиції підприємців, що привело до скорочення їх кількості.

 

Обговорення податкового кодексу

Экономика

13

Херсонській «Фронт Змін» проховів обговорення нового податкового кодексу. У заході прийняли участь громадський діячі, представники ДПА та підприємці.

Як зазначив керівник Херсонської облорганізації «Фронт Змін» Р. Романов, обговорення податкового кодексу повинно закінчиться сформульованими пропозиціями, які будуть передані до парламенту для інформування та лобіювання.

Інформація щодо висновків та результатів обговорення буде надана пізніше.

 

И снова о пене

Экономика

Согласно Закону Украины «О внесения изменений в ст. 2 Закона Украины «О временном запрете взыскания с граждан Украины пени за несвоевременное внесение платы за жилищно-коммунальные услуги» начисление и взыскание пени осуществляется на задолженность, которая возникла с 01.01.2011 года.

Пунктом 10 ч. 3 ст. 3 Закона Украины «О жилищно-коммунальных услугах» закреплено, что пеня уплачивается в размерах, определенных законом или договором.

 

Вслед за дефицитом гречки в Украине может наступить дефицит хлеба

Экономика

По информации ТСН, фермеры уже сейчас жалуются на то, что цены удерживаются только благодаря жесткому регулированию.

 

Тарифи ЖКГ за поточний рік здорожчають на 62%

Экономика
Чим далі, тим дорожче. Ціни на комунальні послуги для населення цього року зростуть на 62%. Такі умови має виконати український уряд, аби продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом. Здорожчання «комуналки» відбуватиметься у два етапи. Спершу ціни мають підвищитись до 1 квітня, а потім з жовтня.
 

Китайской гречке дали «добро»

Экономика

Китайской гречке дали

 

Верховная Рада 260 голосами приняла Закон “О внесении изменений в Закон Украины «О Таможенном тарифе Украины» относительно ставки на некоторые зерновые культуры".

 
Еще статьи...

Поиск по сайту

Прогноз погоды