Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 7 гостей онлайн

Заява патріотичних сил Херсонщини

Политика

З липня 2012 року в Україні сталася безпрецедентна подія. Без жодного обговорення двох тисяч поправок, запропонованих народними депутатами, відповідного погодження профільного комітету, нехтуючи Конституцією України, депутати так званої «більшості» в Верховній Раді України, а точніше їх картки – бо більшості з них не було на робочих місцях, проголосували за «мовний» законопроект в другому читанні.

Такі дії влади очікувано призвели до акцій протесту по всій країні і парламентської кризи: складення повноважень Головою Верховної Ради України Володимиром Литвиним, його заступником Миколою Томенком, відкликання голосів народними обранцями, позачергові скликання сесій місцевих рад у різних регіонах, відповідні звернення голів органів місцевого самоврядування, а також мітинги і страйки.

Разом ми в змозі зупинити наступ влади на все українське. Звертаємося до кожного громадянина України з пропозицією долучитися до програми дій Комітету по захисту української мови. В Херсоні акція протесту триває п’яту добу на площі Свободи.

Також закликаємо інтелектуальні сили області — вчителів, лікарів, вчених, письменників, представників духовенства, усіх, кому дорога наша земля,— долучитися до «мовної» оборони! Не буде мови, не буде української держави.

- Об'єднана опозиція «Батьківщина» Херсонщини:

«ВО ««Батьківщина» Володимир Миколаєнко

«Фронт змін» Роман Романов

«Народний Рух України» Віктор Ващук

«Реформи і Порядок» Сергій Смаглій

«Народна Самооборона» Володимир Семенов

«Громадянська позиція» Алла Родіонова

Українська платформа «Собор»- Наталія Возаловська

«За Україну!» Олександр Юхненко

- Херсонський Комітет ВК

по захисту української мови Анатолій Кичинський

- ВО «Свобода» Олег Гаврилко

- «Молода нація» Євген Алхімов

- Українська республіканська партія Олександр Базилєв

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды