Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 10 гостей онлайн

УНП домовляється з КУН, «Нашою Україною» та «Собором»

Политика

Українська народна партія розпочала переговори із партіями КУН, «Наша Україна» та УРП «Собор» щодо об’єднання в єдину партію.
Про це в Тернополі під час обговорення змін до виборчого законодавство сказав заступник голови УНП Ярослав Джоджик, повідомляє «Українська правда».
Він висловив переконання, що націонал-патріотичні партії після підвищення виборчого бар’єру матимуть шанси потрапити в парламент лише у випадку об’єднання.
«Але об’єднання має проходити на основі спільної ідеології – лиш тоді воно матиме перспективи. Бо блок „Наша Україна — Народна самооборона“, до складу якого входили різні партії із різною ідеологічною основою, показав, що такі об’єднання не мають майбутнього»,— зауважив Джоджик.
Йтиметься про створення якоїсь нової партії чи об’єднуватися учасники переговорів мають намір навколо уже розкрученого бренду Джоджик не уточнив.
«Чи вирішить партія мене висунути – про це ще рано говорити. Адже якщо буде створено об’єднання – тоді воно висуватиме кандидатів на мажоритарних округах. Тобто зараз занадто складно говорити, чи балотуватимуся я по мажоритарному округу»,— сказав Джоджик.
Як відомо, він уперше став народним депутатом у 1998 році, здобувши перемогу на 163-му виборчому окрузі (м. Тернопіль) як висуванець НРУ. Після цього двічі ще потрапляв до парламенту за партійними списками.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды