Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 17 гостей онлайн

Місце Тимошенко може зайняти Кличко

Политика

Місце лідера опозиції замість екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко може зайняти лідер партії «УДАР», боксер Віталій Кличко.

Таку думку висловив директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко.

За його словами, поки ще дуже рано "списувати Тимошенко з рахунків».

«Але все ж, якщо їй не дадуть можливості балотуватися, тоді за лідерство в опозиції буде боротьба. Адже претендентів багато, але гідних — не дуже …»,— зазначив він.

При цьому, підкреслив експерт, не виключено, що Захід і Америка можуть зробити ставку саме на Віталія Кличка.

«Він поки нічого поганого не зробив, ніяк себе не очорнив. Його знають. Він багато зайвого не говорить. А ось Арсеній Яценюк (лідер політсили „Фронт змін“ — ред.), про якого всі так кажуть, дуже самозакоханий і це його і згубило»,— сказав політолог.

При цьому В. Небоженко зазначив, що якщо В. Кличко таки зважиться піти у велику політику, йому потрібно позиціонувати себе, в першу чергу, не як представника якогось одного регіону, а як загальнонаціонального лідера.

«Поки що ми знаємо Кличка як гарного боксера. Якщо він дійсно хоче стати політиком, треба відійти від цього і придбати політичний лиск »,— додав експерт.

Источник: ГолосUA

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды