Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 14 гостей онлайн

Глава ЦВК Росії оголосив Путіна президентом.Другого туру не буде.

Политика

«За попередніми даними, президентом РФ обраний Владімір Владімірович Путін з результатом 63,75% голосів виборців»,— заявив Чуров під час прес-конференції в понеділок, 5 березня.
«Як бачите, вибори пройшли в один тур»,— підкреслив Чуров.Раніше ЦВК повідомляла, що за підсумками обробки 99% протоколів лідером на виборах президента Росії є Владімір Путін, який набрав 63,82% голосів.


Як відомо, перемогу Путіну вже в першому турі виборів прогнозували екзит-поли Росії.Втім, впродовж виборів спостерігачі заявляли про масові порушення. Зокрема, використання так званих «каруселей», коли виборці голосують кілька разів за відкріпними посвідченнями.

Заступник глави ЦВК РФ Станіслав Вавілов заявив, що 4 березня в комісію направлено 86 скарг про порушення під час виборів.
А тим часом, прихильники Путіна вже відсвяткували його перемогу у неділю ввечері на Манежній вулиці, де їх зібралося близько 100 тисяч. До них приєдався і сам прем'єр-міністр Росії, а також президент Дмітрій Мєдвєдєв.
За словами Путіна, це була «чиста» перемога. «Це був тест на політичну зрілість, самостійність, незалежність… Були сили, які хотіли розвалити російську державність й узурпувати владу. Але ці сценарії тут не пройдуть. Ми перемогли! Слава Росії!» — наголосив він.


Джерело: Інтерфакс

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды