Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 9 гостей онлайн

FEMEN вірять в демократію в Україні, бо їх ще не закидують камінням

Политика

FEMEN захищають права українських жінок у світі зі слоганом «Україна — не бордель». В Італії та Швейцарії вони намагалися виправити зіпсований імідж українок, який у світі асоціюється з проститутками.
Про це в ефірі одного із українських телеканалів заявила лідер жіночого руху FEMEN Олександра Шевченко.
На зауваження ведучого, що завдяки діяльності FEMEN Україну у світі сприймають, як країну роздягнутих дівчат, Олександра погодилась, але ще раз підкреслила, що «роздягнуті, але не проститутки». «Жінки, які не продаються»,— додала вона.
На закид віж експертів, що в них немає ідей, які вони мають нести суспільству, дівчата відповіли, що ідеї є, і навіть дві.
Перша — це та тема, яку вони піднімають на конкретному заході, й друга — це втілення вільної й розкутої жінки.
«І якщо жінка ще може вийти та роздягтися на вулиці, і її при цьому не закидають камінням, то це значить, що в країні ще є якась демократія»,— впевнена Олександра.
У свою чергу нардеп Вадим Колесніченко назвав учасниць жіночого руху ексгібіціоністками і заявив, що FEMEN не можна назвати громадянським рухом, скоріше бізнес-проектом.
Однак цей проект не отримав популярності в Україні, тому, вважає Колесніченко, його скоро прикриють — бо він не приносить доходу.

Джерело: Відголос

 
Опубликовать ссылку на статью:

Поиск по сайту

Прогноз погоды