Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 11 гостей онлайн

Дві опозиційні партії завжди набирають більше голосів, ніж одна

Политика

«Якщо подивитись як діє зараз опозиція в парламенті, то вона дуже злагоджено діє. Які цьому причини? Буду відвертий – одна з причин у тому, що ув’язнений колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Але є ще і загальне розуміння опозиції, що якщо ми розійдемось по різним кутам, нас сьогоднішня партія влади просто відстріляє», – зауважив Яценюк.

«Зараз мова взагалі не йде про єдиний список опозиції, поясню чому. Тому що є так звана політична арифметика: дві опозиційні партії завжди набирають більше ніж одна. І тут треба поставити завдання для опозиційних партій на 2012 рік – вже до виборів треба підписати угоду, для того, щоб сформувати в парламенті більшість, яка не підконтрольна чинному Президенту Януковичу, для нас необхідно 226 голосів. Для того, щоб досягнути треба іти двома, а може трьома опозиційними колонами. Це природно, що за деяких політиків з опозиційного табору, якщо вони об’єднаються просто не буде голосувати ні ті хто підтримує одного, чи іншого політика». – заявив політик.

Також Арсеній Яценюк розповів, що він відкидає будь-яку політичну боротьбу всередині різнобарвного опозиційного табору, та зауважив, що він ніколи не вів такої боротьби, навіть колись, по відношенню до Тимошенко.

«Я дуже хочу, щоб Юлія Тимошенко була не просто звільнена з тюрми, а щоб вона ще і брала участь у виборах. Поясню чому. Так, політика конкурентна, і в принципі, це природно коли між політиками є ця здорова конкуренція, але у мене не має боротьби, і не буде боротьби з партіями з демократичного табору, в мене ніколи цієї боротьби не було. По відношенню до мене така боротьба напевно була (з боку Юлії Тимошенко – ред.), але в мене особисто, навпаки не було», – підкреслив Яценюк.

«В мене немає сьогодні і не буде боротьби з партіями демократичного табору. У нас є з ким боротися – Партія регіонів, чинний Президент і чинна влада. Для сьогоднішньої влади сьогодні важливо взагалі сидіти і не чого не робити і повторити попередні подвиги, коли демократи один одному перегризли самостійно горло. Я цього ніколи не допущу. Тільки в здоровій конкуренції ми можемо сформувати правильні політичні сили і отримати реальну підтримку. І тільки ті політики, які слабкі всередині можуть розраховувати на те, що когось там в тюрмі потримають, так я отримаю більший електоральний рейтинг, це навіть не слабкість, це навіть не цинізм – це сволочка риса, в першу чергу людська, а не політична», – додав він

Про таке в ефірі ток-шоу «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» на «5 каналі» заявив Лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды