Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 23 гостей онлайн

Закон про вибори не зазнає суттєвих змін

Политика

Будуть внесені хіба що косметичні правки. Втім, є ще один варіант — неймовірний.

“Це звичайно, взагалі перехід до нового законопроекту — законопроекту відкритих регіональних списків. Він би був найбільш позитивний. Але на сьогодні найменш імовірний варіант розвитку подій”,— каже голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.

На Банкові кажуть, головне, аби не було різночитань майбутньої виборчої «біблії».

“Майбутнє законодавство повинно мати чітку методологію написання закону, яке не допускає двочитань чи різночитань, не допускає маніпулювань положеннями законодавства в тих чи інших питаннях”,— каже радник Президента України Марина Ставнійчук.

Нагадаємо, Верховна Рада створила спеціальну комісію з підготовки закону про вибори народних депутатів. 13 народних обранців на чолі з нунсівцем Русланом Князевичем мають напрацювати спільний документ, розглядатимуть усі 5 варіантів, і вже наступного тижня подати його на розгляд парламентарям.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды