За ними Москва, за нами Кобзар

Политика

5 квітня, дирекція ДКТ скасувала попередні домовленості з керівництвом Херсонської ВО"Свобода" щодо оренди приміщення палацу для зустрічі з Олегом Тягнибоком. Причиною порушення домовленості начебто є раптова підготовка до проведення ремонту.

Але місто вже рясніє від анонсів приїзду Олега Ярославовича, місцем зустрічі на яких значилось саме приміщення ДКТ. Зривом домовленостей адміністрація палацу, створила не тільки моральні та фізичні проблеми керівництву Херсонської крайової організації ВО «Свобода», але й значні фінансові.

Політрада місцевої організації за погодженням з паном О. Тягнибоком, прийняла рішення все ж таки провести раніше за планову зустріч, і що б не відходити від даних зазначених у афішах, вирішила провести зустріч під відкритим небом, напроти ДКТ, біля пам’ятника одного із символів України – Тараса Шевченка. Таким чином не змінюються жодні дані у анонсах, окрім місця, яке тепер набуло більш символічного значення.

Нагадуємо, що 10 квітня о 18:00, на бульварі Текстильників, біля пам’ятника Кобзареві, відбудеться зустріч мешканців міста і області з Олегом Тягнибоком.