Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 9 гостей онлайн

Херсонська молодь показала червону картку Януковичу!

Политика

6 березня на центральній площі міста Херсону – площі Свободи відбулася акція молодих активістів ВМГО «Батьківщина молода», «ВО «Батьківщина», «Фронту Змін» та «Молодого Народного Руху» присвячена другим роковинам перебування при владі Януковича.

Молоді люди показали Януковичу та його людям червону картку за те, що: обіцяв квартири для молоді — дав камери для політв’язнів; обіцяв 75% бюджетних місць у ВНЗ — дав українофоба Табачника; фінансує тушок, замість підвищення стипендій; працевлаштовує «сім’ю», замість молоді;- збільшує призов, замість професійної армії; корумпує освіту замість покращення її якості і за десятки інших невиконаних перед молоддю обіцянок.

За підсумками 2-х річчя перебування при владі Президент Янукович отримує червону картку! Червона картка є символом дискваліфікації, молодь вважає, що цей гравець повинен покинути назавжди українську політику!

Нагадуючи конкретні обіцянки Януковича та його команди, молодь підсумувала, що Президент повністю відступився від них у своїй діяльності та сконцентрувався на зовсім інших завданнях.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды