Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 10 гостей онлайн

Депутати і виборці, співпраця чи недовіра? Рік після виборів

Политика

Під такою назвою, пройшов круглий стіл в прес-центрі інформаційного агентства «ПІК», організатором якого виступили Херсонська обласна організація «Комітет виборців України». На цьому заході, окрім голови ХОО «КВУ» Д. Білого, були присутні:   секретар Херсонської міської ради З. Бережна,  голова «Причорноморського центру соціальних і політичних досліджень» О. Мошнягул, депутати, журналісти, громадські діячи.

За інформацію організаторів цього заходу, близько 90% мешканців міста не знає своїх депутатів.

На думку Олександра Мошнягула, однією з головних проблем невідповідності депутатського прийому вимогам Закону є зміна депутатами місця прийому.

Викликало багато нарікань і заміна депутатами себе на своїх помічників-консультантів, які згідно законодаства не мають прав проводити депутатський прийом.

Для довідки: волонтери відвідали 68 депутатів з них, лише 28 вели прийом особисто.

Подив виклакала ціфра 1%, рівно стільки громадян нашого міста вважають, що депутати можуть вирішити якісь проблеми.
Цікаво, що за результатами анкетування 53% виборців вважають, що ніхто з депутатів не захищає права та інтереси мешканців.
Але ж, на думку секретаря міськради Зоі Бережной, депутати балують нас. Чим само, було не зовсім зрозуміло. Журналісти Херсонських мотивів зрозуміли так: тім що  міську громаду депутати поки не змушують виконувати роботу, яку не виконують комунальники.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды