Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 9 гостей онлайн

Ціни на квартири падають.

Экономика

У поточному році ціни на квартири по всій Україні будуть тільки падати, переконані експерти. «Зараз цінами на квартири ще є куди падати, тому що реальні доходи населення знижуються. Вони можуть зменшуватися такими ж темпами, як цього року,— на 5-10%»,— вважає експерт консалтингової компанії MPP Consulting Павло Мельник, передає Сегодня.

Економіст Міжнародного центру перспективних досліджень Олександр Жолудь також погоджується з думкою про те, що зниження доходів українців є реальним приводом для подальшого падіння цін на житло. За його прогнозами, ціни на квартири в доларовому вираженні можуть знизитися на 5% при поточному курсі долара, або на 10%, якщо долар почне дорожчати.


Ще однією причиною для можливого здешевшання нерухомості на 5-10% може стати відсутність кредитування, вважає спеціаліст відділу маркетингу SV Development Сергій Костецький. В цілому, фахівці відмічають, що після практично «мертвого» 2010-го року у минулому активність покупців виросла. За словами ріелторів, кількість охочих подивитися пропоновані варіанти квартир зросла в рази. Особливістю нинішнього ринку нерухомості стало те, що житло у новобудовах стало доступнішим, ніж «вторинка».

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды