Март 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Сейчас на сайте

Сейчас 8 гостей онлайн

Припинити «тарифний розгул»

Экономика

Прем’єр-міністр України Микола Азаров поставив вимогу скасувати необґрунтоване підвищення комунальних тарифів, яке допустили з 1 січня деякі органи місцевої влади.
Міністру регіональної політики, будівництва і житлово-комунального господарства Анатолію Близнюку доручено до наступної середи надати  Уряду звіт про те, яких заходів вжито і яких треба вжити Уряду, Мінрегіонбуду, регіональним адміністраціям, щоб припинити «тарифний розгул». Таке завдання Микола Азаров озвучив 18 грудня на засіданні Кабінету Міністрів.
«Жодних підстав для підвищення комунальних тарифів немає»,— наголосив Глава Уряду. Тож «всі необґрунтовані рішення мають бути негайно скасовані, а до їх авторів вжито заходів впливу».

З’ясувати детально ситуацію з тарифами в регіонах Микола Азаров доручив Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолію Близнюку, зокрема під час селекторної наради з регіонами, яка проводитиметься сьогодні.
«Детально з’ясуйте ситуацію в кожному регіоні, оцініть роботу чи бездіяльність кожного глави регіональної адміністрації»,— сказав Микола Азаров.— Підготуйте на наступну середу для Уряду звіт про висновки, які зробили, і заходи, яких треба вжити Уряду, Мінрегіону, регіональним адміністраціям, щоб припинити «тарифний розгул».
Источник: Урядовий портал http://www.kmu.gov.ua

 
Опубликовать ссылку на статью:

Поиск по сайту

Прогноз погоды