Апрель 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Сейчас на сайте

Сейчас 7 гостей онлайн

На Херсонщині готуються до перепису населення.

Экономика

Начальник Головного управління економіки облдержадміністрації Юлія Реєбер провела нараду щодо Всеукраїнського перепису населення, який відбудеться наступного року. Метою наради було підведення підсумків проведених робіт та обговорення основних завдань на 2012 рік.

За результатами наради, головному управлінню статистики в області було доручено звернутися до голів Іванівського, Цюрупинського, Високопільського, Великоолександрівського, Нижньосірогозького, Великолепетиського, Бериславського, Генічеського та Каланчацького районів  з проханням розробити заходи по покращенню стану адресного господарства у міських поселеннях відповідних районів. Управлінню культури і туризму облдержадміністрації залучити до обговорення класифікаційних документів про етнічний та мовний склад населення представників національних меншин, які проживають на території Херсонської області.

Наприкінці наради Юлія Реєбер наголосила, що ефективне використання фінансових та людських ресурсів може бути досягнуте тільки тоді, коли перепис надає точну і повну інформацію про населення регіону, коли всі беруть в ньому участь. Тому у період підготовчих робіт необхідно докласти максимум зусиль, направлених на виконання всіх підготовчих заходів на території області.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды