Март 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Сейчас на сайте

Сейчас 15 гостей онлайн

Костяк розповів про кошти з продажу кінотеатру Україна

Экономика

Сьогодні  голова обласної державної адміністрації Микола Костяк відповів на запитання журналістів, які стосувалися, зокрема, розподілу коштів від продажу КЗ «Україна». «Кошти, які були отримані від продажу цього об’єкту, будуть направлені на ремонтні роботи ККЗ «Ювілейний», Дому офіцерів та будівлі по вул. Ушакова 47»,— розповів Микола Костяк.

Також журналісти цікавилися ситуацією, яка виникла на ХДЗ «Палада». Голова обласної державної адміністрації зазначив: «На сьогодні це підприємство знаходиться в нерівних умовах на ряду з іншими комерційними структурами по проведенню тендерних закупівель, терміни яких становить не менше 45 днів»,— наголосив Микола Костяк та додав, що на сьогодні планується вжити всіх заходів для вирішення проблем на підприємстві. На питання щодо впровадження обласної програми «Питна вода Херсонщини» на 2012–2020 роки, Микола Костяк зазначив, що  дана програма спрямована на покращення якості води у віддалених районах області. Зокрема, у весняно-літній період практично без води залишається значна частина сільських населених пунктів Високопільського, Голопристанського, Горностаївського, Іванівського та Чаплинського районів.  У рамках програми планується вирішити питання щодо реконструкції систем централізованого водопостачання та водовідведення, охорони джерел питаного водопостачання, доведення якості питної води до вимог державних стандартів, забезпечення цілодобовим водопостачанням.

 
Опубликовать ссылку на статью:

Добавить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной новости. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.


Защитный код
Обновить

Поиск по сайту

Прогноз погоды