Июль 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Сейчас на сайте

Сейчас 26 гостей онлайн

Андрій Гордєєв про успішний досвід для підприємств Херсонщини.

Экономика

Вчора, 28 серпня, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв та його заступник Олександр Адамчик відвідали успішне підприємство – лідер з виробництва поліпропіленової тари — ТОВ «Амалтея»

Керівники Херсонщини ознайомилися з виробничими потужностями підприємства, зокрема лінією, яка виготовляє поліпропіленові мішки та іншу продукцію. Також керівник області безпосередньо поспілкувався з працівниками на проблеми, що їх хвилюють.

"Підприємство не зупиняло роботу, у нього є ринок збуту, виплачується регулярна заробітна плата. Тому цей успішний досвід ми будемо використовувати для інших підприємств»,— розповів очільник області Андрій Гордєєв.

Зустріч продовжилася в кабінеті директора ТОВ «Амалтея», де Сергій Рибачок представив концепцію відновлення роботи ХБК по частинам.

Андрій Гордєєв підкреслив: «Один із проектів, який ми можемо представити на інвестиційному форумі, який відбудеться наприкінці вересня, 29–30 вересня, у Новій Каховці – це безпосереднє відновлення роботи по частинам колишнього ХБК.

Але для цього потрібно підготувати конкретні пропозиції, зробити відповідні розрахунки. Лише тоді форум буде результативним і ми зможемо втілити конкретні проекти і потім відстежити їх на етапах реалізації».

А поки що в планах «Амалтея» є створення спеціальної бази для виробництва бігбегів (м'який контейнер з великою вантажопідйомністю — примітка автора).

Наприкінці зустрічі керівник ТОВ «Амалтея» Сергій Рибачок висловив вдячність голові Херсонської облдержадміністрації Андрію Гордєєву за візит і підтримку.

Елеонора ГУСЬКОВА

 
Опубликовать ссылку на статью:

У вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Возможно, вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Поиск по сайту

Прогноз погоды